pátek 26. února 2016

ZOOTlet + 15% sleva na ZOOT



Ahojky, dneska bych se s Vámi chtěla podělit se zážitkem ze ZOOTletu, no co si budem povídat, byl to blázinec. Akce začínala v 13:00, bohužel jsme s kamarádkou nestíhaly na úplný začátek a dorazily v 13:15, ale vážně jsme nečekaly, že až dojdeme budou už prázdné téměř všechny stojany. Ano, samozřejmě časem doplňovaly, ale v tom davu, co tam na začátku byl to ani nešlo. Akce měla trvat do 19:00, ale už kolem 16:00 psali, že mají vyprodáno. Po věcech se zaprášilo hodně rychle, člověk si ani nemohl na chvilinku věci někam odložit, protože se mu po nich hned začal sápat někdo jiný :D. Takže příště by bylo ideální naběhnout tak hodinku před začátkem akce.
Bohužel nebylo dobře vyřešené placení. Všechny položky se někdy i zdlouhavě musely najít v systému a lidí co bylo u "kas" bylo málo, takže i když by lidé rádi udělali místo dalším nakupujícím, tak nemohli. My třeba ve frontě na placení strávily hodinu :/ Takže doufám, že pro příště zvolí na tuto akci větší prostory. Další, co mi trochu vadilo i když je to maličkost a to, že v kabinkách nebyly nějaké poutka nebo něco kam by se daly odložit věci.
Nakonec po neuvěřitelných 3 hodinách vycházím s 5 úlovkama, nejvíce jsem byla nadšená asi z večerních šatů, které jsem nakoupila za směšných 200 Kč. Ceny tam byly opravdu božské, jelikož byly jednotné ceny na určitě druhy věci (viz níže na fotce), takže za 200 se daly koupit šaty třeba letní ale i večerní :)


A jako dárek je tu sleva 15%, kterou získáte po zadání kódu "ZOOTLET" na stránkách www.zoot.cz a jeho platnost je do 4.3.2016 a nevztahuje se na již zlevněné zboží a DOBRO.








Žádné komentáře:

Okomentovat

Ahoj :) budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu :)