pátek 20. května 2016

Co nového aneb 2 měsíce ve fotkách


Už dloooouho tu nic nebylo. Tak jsem tu naházela pár posbíraných fotek z telefonu :)
Bohužel nebyl vůbec čas, ale teď ve zkouškovém v rámci prokrastinace si čas najdu :3 Naštěstí už mám před sebou jen 2 zkoušky a pak tradáááá do Ameriky. A to je jedna z velkých novinek za tu dobu, konečně mám téměř vše zařízené, teda jedu už za 14 dní a nemám ještě ani kufr :D ale už vím, že jedu a hrozně se těším i když se už začínám trochu bát a už se mi začíná stýskat. Ale skoro 4 měsíce v Americe - to je jak splněnej sen i když většinu času tam budeme pracovat. 
Jedeme konkrétně do Ocean City, za tu destinaci jsem vážně ráda, jelikož co jsem tak pokukovala po jiných nabídkách, tak spousta z nich byla v nějakých zapadlých místech, což je asi pro co nejvyšší výdělek dobré, ale já si chci užít i ty 3 měsíce, co tam budeme pracovat. A jelikož pracujeme až od 4 odpoledne, tak doufám, že spoustu času strávíme i na pláži, pokud překonáme strach ze žraloků, kteří se tam prý dost objevují :/ a pokud nebudeme zrovna ve druhé práci, kterou si tam chceme najít. Pracovat tam budeme v Candy kitchen, takže s nějakým tím kilčem navíc nazpátek se počítá. Trochu se bojím té stravy tam, jak si budeme zvládat vařit (dost pravděpodobně budeme mít i sdílené kuchyňky) a jestli bude pořádně z čeho a jestli bude čas. No bude to zajímavé, ale určitě to bude velká zkušenost, na kterou se těším.

A teď k fotkám :)



Samozřejmě jsem se za tu dobu hrozně rozmazlovala nebo se nechávala rozmazlovat :3 Tak se podělím o pár fotek, které mi v rámci škodolibého posílání ostatním zůstaly v mobilu. 
Nebo jsem si vzpomněla na blogerskou klasiku "nejdřív foť, pak jez" :D

Každopádně vlevo nahoře nejlepší točená zmrzlina ever ♥ a UGO miluju ještě víc, ty koktejly bych si mohla dávat pořád ♥

 Můj must have ... úplně dokonalej batůžek a jelikož zrovna teď nemám na rozhazování, tak si tu radost doufám udělám v Americe a ještě za trochu lepší peníz :)

Více ↓


Koncert Mandrage


  Nákupy, nákupy a zase nákupy, to je moje :) Tohle konkrétně byl Bazar Bar


A když jsem u těch nákupu, tak jsem si v rámci akce shoping fever pořídila do rodinky nové červené tavasky a nedám na ně dopustit, jsou naprosto dokonalé. 


Sportovat se s mým stylem stravování musí, takže se sluníčkem jsme vyrazily na brusle, tradičně s odměnou (aby to nebylo zase tak zdravý) :D Mimo brusle chodím ještě ráda běhat, na což se taky těším do Ameriky-běhání po pláži znám zatím jen z filmů :)


Koncert UDG, Xindla X a Voxela

Pouť jsem letos málem prošvihla, furt jsem to odkládala, odkládala až zbylo posledních pár dní a s příšernou předpovědí. Naštěstí nám to počasí docela vyšlo :)



Tak Májales to už je tradice, to je vždycky bomba akce. Akorát z toho letošního jsem se díky nachlazení a snaze užít si to na 110 % vracela bez hlasivek .



 A poslední akce na které jsem byla, která se konala tento víkend byla Chill&Grill na náplavce. Měli tam výborný burgery a dala jsem si tam točenou malinovku, na kterou jsem se těšila celou zimu. Bylo to krásný zpestření mezi učením se na zkoušku z účta, ale trochu mě překvapilo, když po mě ještě chtěli před vpuštěním mezi stánky vstupné.


No a to je asi vše :))
Teď už potřebuju jen překlepat zkouškové a snad vše zvládnout, protože na případné opravy už není čas a pak rychle balit, všechny olíbat a zamávat křídlama. 
Tak se těšte na spoustu nových článku z USA :)


1 komentář:

Ahoj :) budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu :)