pondělí 6. června 2016

Týden před odletem

Tak teď článek, který sem rozepsala už asi týden zpátky, ale bohužel kvůli málo času a spousty zařizování do Ameriky jsme ho nestihla dopsat ... tak ho jsme ještě dodatečně vkládám a pak jdu na aktuální článek už z Ameriky :)) ... je to tu super :)

Tak zkouškové už úspěšně za mnou ... za odměnu jsme si byly s holkama sednou ve Slávii a s docela dobrý načasováním, jelikož tam zrovna natáčela videoklip Lucie Bílá :) ... ale dortík teda taky bezkonkurenční. A pak jsme si s přítelem udělali pěknej večer - dobrá véča a návštěva našeho oblíbeného popocafepetlu :)






.















Momentálně mám diář narvanej k prasknutí, vážně nevím co dřív.. Ale nejdůležitější věci už jsou snad zařízené, teď už zbývá jen dokoupit pár kravinek a dobalit a směr letiště:)
O víkendu jsem si byla koupit kufr - tématickej :D No doufám, že se mi do něj všechno vejde, jelikož jsme se rozhodla nevyužít možnost druhého velkého kufru s tím, že si ho tam dyštak potom koupím a naplním věcma nakoupenýma v Americe.


Dneska jsem si byla zařádit mezinárodní řidičák i když tak trochu doufám, že ho nebudu potřebovat se svým řízením jednou za půl roku bych nerada někde v Americe vysvětlovala můj styl řízení u úplně zbořenýho auta :D Pak jsme se byli podívat ve fashion aréně. Jela jsem si původně pro jedny boty do práce a nakonec jsem odjela s dvěma jelikož jsme nebyla schopná se rozhodnout :D tak alespoň se bude v Americe hezky pracovat v těhle novejch kráskách :3




Poslední dny jsme si s přítelem vážně užívali - i přesto, že hlásili úplně příšerný počasí na můj poslední týden v ČR, bylo vážně hezky, tak jsme to museli využít a zašli jsme na šlapadla s trochou osvěžení.
Když začal slejvák zaběhli jsme na dobrý oběd do "na grilu" - ten podnik jsem do té doby neznala, je takovej zapadlej u Václaváku a nikdy jsem si ho nevšimla, ale rozhodně to nebyla moje poslední návštěva. Burger i hranolky byli naprosto bezkonkurenční, navíc to prostředí je naprosto bombový a můžete si tam sami nabrat omáčky kolik chcete.










1 komentář:

Ahoj :) budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu :)