pátek 24. listopadu 2017

Back Friday / Slevy kam se podíváš

Black Friday je tu a ve spoustě obchodech už slevy běží několik dní.

black_friday_cyber_monday_sale_sleva

Slevy jsou opravdu zajímavé, tak jsem se rozhodla dát sem přehled nejzajímavějších, abyste věděli kam zabloudit a udělat si trochu radost a nebo ji udělat někomu jinému, protože Vánoce se blíží :)

Zároveň pokud nakoupíte skrze Bonusway, tak dostanete nějaké procento z Vašeho nákupu zpět a po dosažení 250 Kč si můžete nechat peníze zaslat na účet, zároveň skrze tento odkaz dostanete bonus 150 kč. :)
Můžete tam taky vidět všechny možné aktuální slevy a i současné týkající se Black Friday :)


Footshop má akce od 20.11. až do 26.11. a zároveň jsou tyto dny spojené se soutěží a 27.11. z těch co v daných dnech na footshopu nakoupí, vyberou jednoho vítěze Mini na měsíc.

Happy socks, jestli patříte k dalším, kteří vahají nad koupí těchto barevných ponožek, tak Vás možná 40% sleva a doprava zdarma přesvědčí, jako mě.

Answear je jedním s mých oblíbených e-shopů, nakoupit ve výhodných slevách se tam dá do 25.11. a co je na tom nejlepší? Jako registrovaný zákazník máte případné vracení zadarmo pokud vracíte věc/i v hodnotě nejméně 700 Kč. (neplatíte ani poštovné)

Asos až do Cyber monday nabízí 20% slevu na vše po zadání kódu "WIN20", asos se v mých očích opravdu dobře posunul, sice už není poštovné vždy zadarmo jak tomu bývalo, ale naopak přibyla možnost vrácení zadarmo, kterou já ocením mnohem více. Protože nepovedené objednávky mě už stály hodně peněz, nervů a zaplněných skladovacích prostor doma a nemůžu se toho doteď zaboha zbavit :D


Freshlabels má do 27.11. slevu až 60 %.

V Yves Rocher mají akci 50 % dolů při zakoupení 2 a více produktů, akce platí asi tak na 70 % obchodu.

Na Urbanstore se můžete dostat ke slevě až 90 %, což sní super a mají tam opravdu velké slevy, není to jako většina kdy napíšou až 90 % a skoro všechny slevy jsou max. 10 % a pak jedna 90 %, aby se teda neřeklo :D

Narazila jsem také na slevy na online H&M, ale ty teda upřímně nestály za moc :D Ale ty mají mít o víkendu po černém pátku slevu 20 % na vše jak online tak na prodejnách.

MY na Národní mají taky nějaké slevy na vybrané kabáty a bundy, já si tam koupila koženou bundu, něco ve stylu teplé biker bundičky, ale není to úplně střih jaký bych chtěla. Na druhou stranu je bunda kvalitně zpracovaná a krásně teplá, tak stále váhám jestli si jí nechat.

Slevy jsou i na spoustě dalších e-shopů s elektronikou jako Alza, Czc, Mall,...

Tady jsou ty nejzajímavější slevy/o kterých vím, ale budu ráda když se do komentářů podělíte o jiné, na které jsem nenarazila :)

Příjde to jenom mně nebo mi Black Friday v Čechách dřív nebyl tak rozšířený a slevy byly jen v pár obchodech, kdežto letos to jsou muka pro můj účet.

Taky jsem bohužel/bohudík neodolala. Hlavně adidas slip ony, po kterých pokukuju už pěkně dlouho jsou na footshopu normálně za plnou cenu, jen 3 velikosti jsou ve slevě a hádejte co, zrovna mezi nima i ta moje, prej asi znamení ne? :D Určitě bylo, tak jsem to nepokoušela a objednala, už se jich nemůžu dočkat. Několik dní zpět jsem udělala objednávku i ze zootu a čeká mě objednávka z happysocks. Asi vám pak hodím nějaký článek s mýma úlovkama :)




2 komentáře:

  1. Ahoj. Vim ze Asos ma vraceni zdarma tedka, ale myslela jsem, ze je to jen pro UK. Plati to teda i pro Cesko?
    Je tam nejake "doprava zdarma do EU pri nakupu nad..."? By se to pak vyplatilo, ne? ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene i pro ČR :) pokud vím tak není žádné omezení :) oni si váží zakazníků, vždycky jsem měla jen ty nejlepší zkušenosti (jednou mi česká pošta ztratila objednávku a oni mi ji poslali znovu :)) takže se prostě snaží co nejvíce zpříjemnit nákup a myslím, že jim tento přístup přitáhne spoustu i nových zákazníku a ve finále se jim tyto služby vyplatí :)

      Vymazat

Ahoj :) budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu :)